Zeplin Car Rental

Zeplin Car Rental

2001 yılında Antalya’da  kurulan  ve toplamda 15 araç ile çalışmaya başlayan Zeplin Car Rental, bugünlerde Türkiye’nin 68 noktasında 16.000 aracıyla hizmet veren kurumsal bir firma olmaktadır.  Günlük 2.000 araç kiralaması gerçekleştiren bir firma olarak bu konuda uzmanlaşmış oto kiralama firmaları arasına adını yazdırmıştır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak en iyi hizmeti, en uygun maliyetle vermekteyiz. Araçlarımız gerekli hijyen testlerinden geçmekte ve güvenlik konusunda her türlü önlem alınmaktadır.

Oto kiralama ile ilgili olarak firmamızın, gururla yarattığımız markanın yenilikçi ve rekabetçi olup sürekli gelişim halinde olması, yakın bir gelecekte ülkemizi yurt dışında da temsil etmek üzerine çalışmalarımızı yoğunlaştırmış bulunmaktadır. Bu konuda Türkiye’yi temsil edecek olma düşüncesinden gurur duymaktayız. Bir an önce gelişmek amaçlı çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bize güvenebilirsiniz.

Türkiye’nin her yerine ofislerimiz bulunmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet vermek amacıyla çıktığımız bu yolda, herkese ulaşabilme içgüdüsüyle hizmet vermekteyiz. Araç filomuz her kitleye ve bütçeye hitap etmektedir. Ekonomik grup araçlar, orta grup araçlar, üst grup araçlar ve premium grup araçlar olmak üzere 4 gruba ayrılmıştır. İstediğiniz aracı sizlere en güvenli şekilde teslim etmekteyiz.

2005 yılında bir yeniliğe imza atarak Zeplin Kurumsal Üyelik Sistemi adı altında bir sisteme başladık. Bunun sayesinde müşterilerimize hizmet çeşitliliği sağladık ve hizmet kalitemizi artırdık. Kısa dönem araç kiralamalarda özellikli hizmet ile buluşma imkanı sağladık. Çok sıkı çalışarak elde ettiğimiz haklı başarımızı sizlerin yüksek müşteri memnuniyetiniz ile karşılık alarak korumaktayız.